Uitnodiging voor de BijzONderlingen: “Love the Game”
28-05-2024

Hey daar tennisliefhebber!

Heb je een passie voor tennis die je met anderen wilt delen? Wil je de tennisbaan op met een mix van spanning, plezier en liefde voor het spel? Dan is de BijzONderlingen precies wat je zoekt!

“Love the Game” met de BijzONderlingen:

Wanneer: 1 juli tot 5 juli

Tijd: Van 19:00 tot 22:00 uur

 

Wat maakt de BijzONderlingen uniek:

Herendubbel, Damesdubbel en Gemengd dubbel:  Wij brengen je een week vol variatie en uitdagingen met herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Geen partner nodig – wij zorgen ervoor dat je voor elke wedstrijd een leuke tennispartner hebt!

“Love the Game” sfeer: We zijn niet alleen gek op tennis, maar we omarmen ook het plezier en de vreugde van het spel. Kom en beleef een week vol liefde voor het spel, waar elke bal en elke slag telt.

Flexibiliteit: Of je nu een hardcore tennisser bent die de hele avond op de baan wil staan, of een meer casual speler die slechts één of twee wedstrijden wil spelen, het is helemaal aan jou! Pas het aantal wedstrijden aan op basis van jouw voorkeuren en mogelijkheden. 

Vrijdagavond Feestavond

Op vrijdag sluiten wij deze week vol Love af met een spetterende feestavond inclusief eten en een geweldige act! Laat jij ook weten bij je aanmelding of wij jou kunnen verwachten bij het eten? En natuurlijk is je hele gezin welkom! 

De kosten voor deelname aan deze feestavond bedraagt 10 euro per persoon. 

Hoe doe je mee: Schrijf je in via het formulier hieronder en bereid je voor op een avond vol tennisplezier en camaraderie! Aanmeldingen via de mail worden niet als aanmelding beschouwd. 

Inschrijven kan tot 21 juni einde dag

De speelschema’s worden na 28 juni op de site en via de mail gedeeld.

Laten we samen “Love the Game” omarmen!

Kom bij ons en laat je liefde voor tennis zien terwijl je deelneemt aan de BijzONderlingen. We beloven je een week vol lachende gezichten, spannende rallies en onvergetelijke momenten op de baan.

 

Tot ziens op het tennisveld!

Met liefde voor het spel,

De commissie recreatief

 Sponsoren

Archief