Aanmeldformulier lidmaatschap

Lid worden van TV Oranje Nassau kan snel en eenvoudig via onderstaand online aanmeldformulier. Nadat het formulier is verzonden krijg je bericht over de te betalen contributie. Alle contributies worden geïnd via automatische incasso. Minderjarige kinderen moeten door de ouders/verzorgers het formulier laten invullen. Door jouw gegevens te verzenden ga je automatisch akkoord met het doorgeven van persoonsgegevens aan de KNLTB. Tevens ga je automatisch akkoord met het privacybeleid van TV Oranje Nassau. Dit is terug te vinden in de disclaimer

Tarieven 2024 (onder voorbehoud) Junioren
t/m 18 jaar
Senioren1
19 t/m 21 jaar
Senioren2
vanaf 22 jaar
Contributie 1) € 70,00 € 110,00 € 150,00
Vrijwilligersbijdrage3)     €  25,00
Totaal € 70,002) € 110,00 € 175,00

1) Inclusief de bondscontributie van € 20,00.
2) Voor junioren geldt een all-in tarief van € 260,00 voor lidmaatschap, jeugdtraining, deelname aan de competitie. Dit tarief geldt ook voor senioren1 wanneer zij deelnemen aan de jeugdtraining.
Het jeugdlidmaatschap houdt in dat er dagelijks van april tot en met oktober (doordeweeks en in het weekend) vrij getennist mag worden op de beschikbare banen tenzij er georganiseerde activiteiten plaatsvinden waarbij alle banen in gebruik zijn. De jeugdtraining is een training in een groep van 4 tot 5 kinderen en er zijn 16 lessen van 50 minuten in de periode april tot oktober.
3) Senioren2 worden in staat gesteld de vrijwilligersbijdrage terug te verdienen in de vorm van consumptiekaarten door bardiensten te draaien of door ander vrijwilligerswerk te doen.

Aanmeldformulier


 


 

Heb je nog vragen, dan kun je een e-mail sturen naar de ledenadministratie of bellen: 045-5413997.
Nieuwe leden worden aangemeld bij de KNLTB nadat de contributie is betaald.

Jouw gegevens worden gebruikt conform het privacybeleid van TV Oranje Nassau. Dit is terug te vinden in de disclaimer. TV Oranje Nassau gebruikt het opgegeven e-mail adres:

  • om je te informeren over evenementen van TV Oranje Nassau
  • om je incidenteel te vragen als vrijwilliger actief te zijn
  • om je incidenteel te vragen om feedback over bepaalde activiteiten.