BijzONderlinge 13.06 – 17.06 2022
03-05-2022

-Inschrijvingen zijn gesloten-

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ON’s prachtige park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrassende hapjes, lekkere drankjes en op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet spelers zijn op deze avond van harte welkom.

We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los-Vast. En het aantal wedstrijden, dat ligt aan jezelf. Het aantal wedstrijden is dus afhankelijk van jou mogelijkheden, het kan zijn dat je maar 1 wedstrijd speelt of bv. 4 wedstrijden. De speeltijden zijn maandag t/m donderdag van 19.00 uur tot 23.00 uur. Aanmelden gaat alleen via onderstaand formulier!

Let op: De kosten voor deelname aan de BijzONderlinge bedragen 10 euro per persoon. Let op: we willen nu ook graag vooraf weten of je deelneemt aan het eten op vrijdag. De kosten voor de vrijdagavond voor niet-leden bedragen 12 euro per persoon. Dit bedrag dient vrijdag betaald te worden, pinnen is ook een mogelijkheid.

Alle wedstrijden worden vooraf door de commissie gepland. Wedstrijd duurt 1 uur incl. inspelen en er wordt doorgeteld.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laastste wedstrijden – het toernooi afgesloten met lekker eten, entertainment en muziek.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op vrijdag 3 juni.

 

De commissie recreatief.

 

Sponsoren

Archief