WimbeldON – Bijzonderlinge 2023 van maandag 19 juni t/m vrijdag 23 juni
08-05-2023

Hoewel het officiële Wimbledon in juli gespeeld wordt willen wij om in de stemming te komen een ON-versie organiseren. Dat wordt dan dus het WimbledON. Dat betekend dat wij rond het clubhuis een Wimbledon-sfeer gaan creëren. Om dat sfeertje kracht bij te zetten willen we jullie vragen om jullie outfit daaraan aan te passen. Met andere woorden: komt allen zoveel mogelijk in (retro-) wit. Denk aan je oude spencer die je maar niet weg kon gooien; die komt nu mooi van pas. Welke dames hebben nog zo’n mooie elegante halflange rok? En och, dat rare hoedje, om je dood te schamen … gewoon doen! Vergeet ook dat oude houten racket niet. Wie herinnert zich niet de reacties: “Bôh, heb jij een Dunlop Maxplay?” Kortom, punt gemaakt, dacht ik. 

Tijdens WimbledON  zijn er elke avond hapjes en uiteraard is de bar open voor een lekker drankje. Traditioneel sluiten we op vrijdagavond gezellig af met een smakelijk etentje. Het etentje start vanaf 19:15 uur op ONs prachtige park. Net als vorig jaar willen we jullie vragen om je eigen bord en bestek mee te nemen. Onze barmedewerkers zullen zorgen voor een lekker drankje. Met een muziekje erbij, en hopelijk lekker weer, is succes verzekerd. 

Meedoen aan de WimbledON is gratis. Alleen voor het eten op vrijdagavond vragen wij van iedereen een bijdrage van €12,50 ongeacht of je lid of gast bent. Iedereen mag een gast meenemen. Inschrijven voor het eten is verplicht en kan tot en met de woensdag tijdens het toernooi, neem je een gast mee, dan moet deze ook worden aangemeld, ook dit kan tot en met woensdag! Betaling van de bijdrage  kan tijdens de Bijzonderlinge of op de vrijdagavond zelf, zowel met pin als contant. 

Tijdens WimbledON worden er dubbel en mix partijen met 18+ leden gespeeld. Inschrijving is individueel via de site van ON. De commissie recreatief maakt een indeling en deze wordt tijdig gedeeld op de site. 

De speeldagen zijn  maandag t/m donderdag. Op deze dagen spelen we om 19:00, 20:00 en 21:00 uur.  Op vrijdag is er nog de mogelijkheid om te spelen van 18:00 tot 19:00. De speeltijden bedragen 1 uur, inclusief inspelen en er wordt doorgeteld. Iedereen speelt maximaal 1 keer per avond.  Aanmelden via onderstaand formulier. 

De inschrijving sluit zondagavond 11 juni

Ik kan spelen op (voorbeeld)

19:00-20:00 20:00-21:00 21:00-22:00
Maandag  X
Dinsdag X X
Woensdag X X
Donderdag

Volgens dit schema kun je spelen op; maandag om 20:00 en om 21:00; op dinsdag om 19:00 en om 20:00; op woensdag alle uren; op donderdag alleen om 21:00

Is dit jouw schema? Dan kan het dus zijn dat je elke avond tenminste 1 uur speelt. Daar gaan we bij het indelen ook naar streven. Vind je dat teveel en wil je dat niet, dan kun je dat dus aangeven met kruisjes. 

 

Namens de commissie Recreatief,

Welkom bij WimbledON

Veel sportief en recreatief tennisplezier.  

Sponsoren

Archief