Miel Scholle bezocht het ABN-AMRO toernooi en doet verslag
02-03-2020

Aan het einde van de Jeugdtweedaagse had ik de hoofdprijs gewonnen bij de tombola. Twee kaartjes voor een halve finale van het ABN/AMRO tennistoernooi in Rotterdam. Ik was erg blij en had genoeg tijd om mij te verheugen omdat ik nog een paar maandjes moest wachten. Op 15 februari was het dan eindelijk zo ver. Ik heb samen met mijn vader de trein gepakt en we moesten ook nog met de metro.

IMG 1143Ik vond Ahoy erg groot van buiten, maar toen ik binnen was, was ik erg onder de indruk van het stadion. Wat konden er veel mensen in, dat zie je niet zo goed op de televisie. De halve finale dubbel was spannend omdat de scores continue gelijk waren. Ik kende geen van de vier spelers. De halve finale enkel was eigenlijk nog spannender omdat Pablo Carenno Busta bijna alle moeilijke ballen terugsloeg. Maar mijn favoriet Felix Auger Aliassime had gelukkig gewonnen. Hij is nog jong en nu al enorm goed.

Naast het tennis waren er ook veel winkeltjes en hebben we lekker gegeten. Ik vond het echt heel vet en het was dan ook een top dag!

Miel Scholle 

  Miel

  IMG 1158   IMG 1154

Sponsoren

Archief