Openingstoernooi Senioren 2024
06-03-2024

Beste tennisliefhebbers,

Het is tijd om de rackets af te stoffen en de tennisballen op te warmen, want op 30 maart van 14:00 tot 17:00 uur nodigen wij jullie uit voor het openings­toernooi van het tennis­seizoen.

Kom en doe mee aan een middag vol tennisplezier op onze prachtige buiten­banen. We rekenen erop dat de weersomstandigheden gunstig zullen zijn en de banen bespeelbaar zullen zijn. Mocht Moeder Natuur echter besluiten ons te verrassen, vrees dan niet! We hebben een backup plan klaarliggen en zullen tijdig communiceren als we naar binnen moeten verhuizen naar Hendriks sportpaleis, zodat het tennisplezier onverstoord kan doorgaan. De tijden blijven in het geval van verhuizen gelijk. 

Bovendien trakteren we jullie op koffie en heerlijke vlaai aan het begin van het toernooi, om de middag goed te beginnen.

Dus, trek je beste tennis outfit aan, pak je racket en sluit je aan bij ons voor een gezellige en sportieve middag. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint met tennissen, er is voor elk wat wils!

Laat ons weten dat je erbij bent door je uiterlijk 23 maart aan te melden. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op ons openingstoernooi.

 

Met sportieve groeten,

Commissie recreatief

Sponsoren

Archief