Toernooi d’Oranje Nassau: aanmelden nog steeds mogelijk
23-08-2022

De Clubkampioenschappen zijn maar net afgelopen of het Toernooi d’Oranje Nassau staat alweer voor de deur. Maandag 5 september om 17.00 uur barst het los. Op alle banen van ons park zal tot en met zondag 11 september gestreden worden voor de felbegeerde prijzen en de eeuwige roem. Spelers en speelsters van onze eigen vereniging, uit de regio en een enkeling van zelfs buiten onze landsgrenzen zullen uitkomen in allerlei categorieën variërend van speelsterkte 3 tot en met 9. Als je het leuk vindt om mee te doen, schrijf je dan snel in via toernooi.nl of de link onderaan dit artikel.

De enige voorwaarden zijn dat je minimaal 30 jaar wordt in de loop van 2022 en dat je een dubbelpartner meebrengt. De toernooicommissie is bezig met de voorbereidingen. Mensen van het parkbeheer en ook andere commissies zijn volop bezig geweest om ook dit jaar het toernooi weer succesvol te laten verlopen. Door de week wordt er dagelijks gespeeld vanaf 17.00 uur tot laat in de avond (hopelijk wordt het geen nachtwerk). Zaterdag van 10.00 uur tot ca. 20.00 uur en zondag beginnen we op hetzelfde tijdstip maar hopen we rond 18.00 uur klaar te zijn met de prijsuitreiking. Dit betekent echter dat de leden die niet meedoen aan het toernooi op bovengenoemde tijdstippen geen gebruik kunnen maken van de banen. Het is niet anders.

Maar kom vooral kijken naar de wedstrijden. In een sportieve sfeer wordt er volop strijd geleverd. En terwijl je kijkt kun je genieten van een drankje en een hapje. Wij verheugen ons op een geweldige toernooiweek.

Inschrijven kan via de volgende link:  https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/9A8E5077-DC10-4FEC-9A59-2BC48ED7A310

Of ga naar toernooi.nl en geef onder het kopje toernooien als zoekopdracht Oranje Nassau in. Dan kom je vanzelf het Toernooi d’Oranje Nassau 2022 tegen!

Tot ziens op ons prachtige park!

De toernooicommissie

Sponsoren

Archief