Stem op TVON tijdens de Rabobank ClubSupport campagne 2022
07-09-2022

TV Oranje Nassau doet in 2022 weer mee aan de Rabobank ClubSupport campagne. Een aanzienlijk bedrag van € 150.000,- wordt door de Rabobank beschikbaar gesteld aan verenigingen en stichtingen. Ben jij lid van de Rabobank of ben je rekeninghouder? Dan krijg je via de bank bericht hoe en hoe vaak je kunt stemmen via de Rabobank app of via de Rabobank website als je ingelogd bent. Er is ook een mailing naar de seniorleden verstuurd. Geen mail ontvangen? Kijk dan in je spam, daar kan de mail terecht gekomen zijn. De afgelopen jaren heeft TV Oranje Nassau gemiddeld € 400,- per jaar binnengehaald. Hopelijk wordt het in 2022 nog iets meer. Dat kan alleen als jij als rekeninghouder van de Rabobank je stem uitbrengt.

Bestedingsdoel 2022
De aanschaf van zonnepanelen en infrarood panelen om het energieverbruik terug te dringen en langs deze weg onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Financiering van het project Maak Kennis met Tennis in het kader van ledenwerving onder de jeugd van Heerlen.

Jouw stem is geld waard! De stemperiode van Rabo ClubSupport sluit op 27 september. Stem nu op TV Oranje Nassau via deze link.

 

Sponsoren

Archief