Evenementenkalender

  • Algemeen
  • Prestatief tennis

Prestatief tennis tijdens competitie

In onze vereniging wordt aan junioren en senioren in ruime mate de mogelijkheid geboden om prestatief de tennissport te beoefenen. Er is een voorjaars- en een najaarscompetitie.

Zondagochtend

Op zondagochtend wordt deelgenomen aan de gemengde- en juniorencompetitie. Dit betreft de KIA Tenniskids competitie (rood, oranje en groen) en de juniorencompetitie (gele bal).

Zaterdagmiddag

De districtscompetitie (zaterdagmiddag) wordt in de senioren, de 17+, de 35+, alsmede in de 50+ klasse gespeeld. Ook hier wordt aan de gemengde-, de dames- en de herencompetitie deelgenomen. Deze wedstrijden beginnen meestal om 13.00 uur.

Vrijdagavond

In de vrijdagavondcompetitie senioren wordt gespeeld vanaf 19.00 uur, in de 17+, de 35+ alsmede in de 50+ klasse. Ook hier wordt aan de gemengde-, de dames- en de herencompetitie deelgenomen. 

Dinsdagochtend

Voor enkel de dames bestaat de mogelijkheid in de dinsdagochendcompetitie te spelen. Er wordt in de open-, 35+ en 50+ leeftijdscategorie├źn deelgenomen aan deze competitie. Deze wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

Spelers uit andere verenigingen mogen meedoen in competitieteam

Het is voor competitieteams bij TV Oranje Nassau mogelijk om spelers van andere verenigingen mee te laten spelen in hun team. Deze spelers kunnen dan competitielid worden. De condities kunt u lezen bij Contributie.

Lees hier meer over de competitie.