Commissie Recreatief opent seizoen senioren met CLINIC op zaterdag 1 april
04-03-2023

Op zaterdag 1 april zal de commissie recreatief de activiteiten van het jaar 2023 openen met een CLINIC. 

Jullie zijn vanaf 13.30 uur welkom en kunnen we genieten van koffie en vlaai. Uiterlijk 13.50 uur aanwezig zijn voor een sportieve start. De clinic staat onder leiding van Raymond Bloemen en zal om 14.00 uur beginnen.

Er zullen 6 trainers beschikbaar zijn en we trainen 20 minuten per sessie. Je gaat van veld wisselen na 20 minuten. Er is een pauze na de eerste 2 periodes van 20 minuten training. Dan beginnen de volgende trainingen. De middag zullen we om 16.00 uur afsluiten. Maar wie na de clinic nog energie over heeft om een wedstrijd te spelen, daar is na de clinic voldoende ruimte voor. 

Als je je wilt aanmelden, ga dan naar de website van TVON. De inschrijvingen zullen sluiten op zaterdag 25 maart. Aangezien het een clinic betreft, is er slechts beperkte ruimte beschikbaar. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je die middag kunt komen. Wees er snel bij, want vol = vol.

De organisatie neemt aan dat de banen bespeeld kunnen worden en de weersomstandigheden goed zijn. 

Als dat niet mogelijk is, zullen we naar Hendriks indoor banen gaan. De clinic zal dan in een andere vorm aangeboden worden. De starttijd zal hetzelfde zijn. Controleer regelmatig de website voor nieuwe updates.

Zorg dat je schone schoenen of binnen schoenen aantrekt als we naar Hendriks gaan.

We verheugen ons weer op een heel sportief seizoen. 

Sportieve groet,

Commissie recreatief.

 

Sponsoren

Archief