Evenementenkalender

  • Tennistraining
  • Zomertraining junioren 2020

Zomertraining junioren 2020

 

Tennisvereniging Oranje Nassau organiseert in 2020 tennistraining voor jeugdleden. De training wordt gegeven door onze tennisleraren Rob van Oppen en Costel Sistermans. Gedurende het seizoen, dat loopt van april tot oktober, zijn 16 lessen van 50 minuten gepland.

Kosten

Voor junioren, die deelnemen aan de jeugdtraining, geldt een all-in tarief van € 248,00 voor lidmaatschap, training en competitie. Voor senioren van 18 t/m 21 jaar die jeugdtraining volgen, bedraagt dit all-in tarief € 285,00.

Groepsindeling

Er zal worden getraind in groepen van 4 of 5 leerlingen. Incidenteel kan de groepsgrootte afwijken. Het tarief is niet afhankelijk van de groepsgrootte. De trainers bepalen samen met het bestuur de groepsindeling. Daarbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren en de wensen van de leerlingen.

In een enkel geval kan worden afgeweken van de opgegeven trainingstijd. Er wordt dan contact opgenomen met de desbetreffende ouders en naar een passende oplossing gezocht. Wanneer door weersomstandigheden de training geen doorgang kan vinden zal eventueel een theorieles worden gegeven of komt de training te vervallen.

Inschrijven voor 7 maart 2020

Let op: indien het seizoen reeds gestart is neemt u eerst contact op met een van de trainers voor een proefles.

Voorwaarde voor het volgen van jeugdtraining is het jeugdlidmaatschap van TVON en een geldig KNLTB-ledenpasje.

Download het inschrijfformulier en het begeleidend schrijven.

U kunt het inschrijfformulier vervolgens inleveren bij de trainers of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rob van Oppen

Akerstraat 17 G

6411 GV Heerlen

Costel Sistermans

Veldjen 10

6417 GG Heerlen

T 06 21 85 80 87 T 06 25 33 75 62