Evenementenkalender

  • Senioren
  • Commissie Recreatief

Daylight toernooi afgelast

Vanwege de nieuwe corona-maatregelen is het Daylight toernooi van 2 oktober aanstaande afgelast.

Afsluiting Los Vast op zondag met brunch

Beste deelnemers aan Los Vast,

Op zondag 30 augustus zal de laatste zondagse Los Vast tennisochtend worden georganiseerd voor dit seizoen. Dit jaar is het Los Vast gebeuren zeer succesvol en zijn zowel op de woensdagavond als de zondagochtend vaak alle banen bezet door gelegenheidskoppels, die met elkaar op sportieve wijze de tennisstrijd aanbinden. Dit komt mede, omdat Rob van Oppen met een deel van zijn leerlingen ook gebruik maakt van de banen. 

Het leek ons een leuk idee, om deze bijeenkomst een extra tintje te geven! Naast de reguliere tennisochtend met twee wedstrijden tennis, willen wij een zondagse brunch organiseren voor alle deelnemers (en evt. kinderen).

Het programma is als volgt:

09.30 – 09.45 uur           Aanwezig zijn

10.00 – 13.00 uur           Los Vast tennis waarbij iedereen  2x kan spelen

13.00 – 14.45 uur           Gezamenlijke brunch. Deze bestaat uit:              

Paella, Gazpacho (koude Spaanse soep)

Worstje/hamburger van de BBQ, sausjes, Salade met stokbrood

Wij kunnen ons voorstellen, dat niet iedereen komt, niet iedereen die wel komt blijft eten, maar misschien ook mensen voor de gezelligheid mee-eten, maar niet mee-tennissen.

Vandaar de volgende keuzemogelijkheden:

 

Inschrijfformulier, In te vullen door de deelnemers:

Dhr./mw./gezin:                                                                    

Komen graag op 30 augustus naar TVON:           aantal :

Tennissen mee  ja/nee                                           aantal :

Lunchen mee                                                          aantal :

Lunch kost 6 euro per persoon/ kind <12 jaar 3 euro. Graag bij aankomst contant betalen.

Maak jullie belangstelling voor 16 augustus kenbaar door invullen van dit formulier en afgeven/opsturen aan Rob van Oppen of Hans Kragten. De uitnodiging kun je hier downloaden.

Kan ook door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erg slecht weer voorspeld/nieuwe lockdown?: feest gaat niet door.

Dat wordt drie dagen tevoren, op 27 augustus beslist door Rob en Hans.

Hartelijke groet,

Rob van Oppen               06-21858087

Hans Kragten                   06-53154030

Initiatiefnemers

BijzONderlinge 31 augustus t/m 4 september 2020

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ons bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrassende hapjes of dit jaar weer eens iets anders! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet-spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk natuurlijk van je eigen verhinderingen en het aantal deelnemers.

Inschrijven kan alleen via de website!

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Let op: dit jaar mag je meer dan één verhinderdag opgeven. Dan geldt uiteraard: hoe meer verhinderingen je opgeeft des te minder wedstrijden je speelt. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 26 augustus.

De commissie recreatief

 

 

 

Nieuws over de aankomende activiteiten bij TVON

Na overleg tussen bestuur en commissies is besloten dat het Toernooi d'Oranje Nassau dit jaar geen doorgang kan vinden. De omstandigheden zijn dit jaar te onzeker om een grootschalig evenement als een open tennistoernooi naar behoren te organiseren. Wel is besloten om de clubkampioenschappen en de bijzONderlinge door te laten gaan. Deze evenementen zijn beheersbaar, kleinschaliger van opzet en geschikt voor alle seniorleden van TVON. Dus noteer alvast de volgende data:

Clubkampioenschappen - donderdag 20 t/m zondag 23 augustus 

BijzONderlinge - maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september

Ook voor de jeugd zijn er activiteiten: de jeugdtweedaagse en een aparte dag voor de jeugd van 13 jaar en ouder. En natuurlijk de bal- en slagvaardigheidsdag.

Nadere informatie volgt via e-mail en website.

Los-vast voor starters: elke zondag van 10 tot 12 uur

Elke zondag kunnen startende tennissers deelnemen aan Los-vast. Het bestuur stelt voor Los-vast extra banen ter beschikking. Vier banen voor de gevorderden en vier banen voor de beginners. Dus, ben je begonnen met tennis en wil je ingedeeld worden in een passende groep om een uurtje (of twee) te tennissen, kom dan zondagochtend naar TVON. Wel op tijd aanwezig zijn in verband met het indelen: dus voor 9.45 uur. Meer informatie over hoe Los-vast werkt tref je aan in dit artikel.

2DF4E3A4 951B 4530 ADDA 92675394A5DE

Terugblik eerste Los-vast van seizoen 2020

Woensdagavond 3 juni was het zover: de eerste los-vast van het seizoen. Iedereen stond te trappelen om mee te doen. Met dank aan de commissie recreatief voor de creatieve oplossingen om afstand te houden en toch een bal te kunnen slaan. 

P1270760W

 Fototoestel website

 

Nieuw lid commissie recreatief

In de commissie recreatief heeft per 1 november een wijziging plaatsgevonden. Na jarenlang een vaste steunpilaar te zijn geweest in de commissie recreatief wordt Paul Vijgen opgevolgd door Frank Beurskens. Het bestuur wenst Frank een fijne tijd toe en bedankt Paul voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme.

Foto's BijzONderlinge

De BijzONderlinge waren met recht bijzonder. Prachtig weer, het in schitterende staat verkerend tennispark, enthousiaste deelnemers van elk niveau en uiteraard een gelikte organisatie door de commissie recreatief. De feestavond op vrijdag was letterlijk een feest. Met deelnemers die in het zonnetje werden gezet, met gezellige tafellampjes, met een heus optreden van een voor velen nog onbekende artiest en voorafgaand aan dit alles een mini-huldiging van ons enige echte kampioensteam uit het voorjaar, de dames van de dinsdagochtend (team Marjan Duijsens). Zij werden verblijd met een bloemenbon van Ed Heuvelmans, dit alles vanwege de tropische temperaturen. Onze fotograaf Paul Ramaekers heeft voldoende materiaal kunnen verzamelen die jullie met deze link kunnen bekijken.