Speciale actie voor basisschoolleerlingen

Zit jij op de basisschool en wil je graag leren tennissen? Dan heeft tennisvereniging Oranje Nassau een aantrekkelijk aanbod voor jou. Voor € 45,- kun je dit seizoen 5 lessen volgen van elk 45 minuten. Voor twee kinderen uit een gezin betaal je 75 euro. Er is op diverse basisscholen een folder uitgedeeld. Heb je de folder niet ontvangen, lees deze hierna nog even door.

Folder Maak kennis met tennis 2023

Let op: het gaat niet om een lidmaatschap maar uitsluitend om het volgen van 5 tennislessen tegen een aantrekkelijk introductietarief. Inschrijven kan uitsluitend online en automatische incasso is verplicht.

De lessen duren 45 minuten, dag en tijdstip volgen per e-mail uiterlijk woensdag 7  juni 2023.
De lessen starten vanaf zondag 11 juni 2023. Deze zijn allemaal vóór de zomervakantie. Rackets en ballen zijn aanwezig.

De lessen van Maak kennis met tennis zijn bestemd voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool die nog géén lid zijn van TV Oranje Nassau.
Vragen? Neem contact op met tennistrainer Rob van Oppen 06 2185 8087.

Aanmelden is onderaan deze pagina mogelijk tot en met donderdag 1 juni aanstaande!

Ben je te laat? Neem dan contact op met de trainers om te kijken of je alsnog ingedeeld kunt worden. Mail daarvoor naar trainers@tvoranjenassau.nl

Middelbare schooljeugd en senioren

Ook de oudere jeugd en senioren die graag een proefles willen volgen kunnen contact opnemen met onze trainers via het bovenstaande e-mail adres. Om na de proefles door te kunnen gaan met tennislessen is een lidmaatschap verplicht.


 

 

 

 

Moet ik meteen een eigen racket kopen?

Als je net begint dan kun je tijdens de proefles altijd een racket lenen. Bevalt het, dan koop je later een eigen racket.

Welke schoenen heb ik nodig op de baan?

Op de baan zijn gravelschoenen verplicht. Dus geen joggingschoenen, Converse of hockeyschoenen.

Kan ik pinnen in het clubhuis ?

Ja, dat is mogelijk. Maar er kan ook nog steeds met consumptiekaarten en contant betaald worden. TVON accepteert geen credit-cards.

Kom ik als jeugdlid in aanmerking voor korting via Leergeld Parkstad?

Ieder kind heeft het recht om te kunnen sporten. Kijk of jouw kind in aanmerking komt voor een bijdrage via Leergeld Parkstad.

Moet ik goed kunnen spelen om lid te worden?

Nee hoor, iedereen kan leren tennissen. Van jong tot oud.

Kan ik ook een losse baan huren?
  1. Huur van banen door niet-leden is slechts mogelijk na toestemming van het bestuur. De baanhuur dient vooraf te worden voldaan. Een aanvraag tot baanhuur kan worden ingediend door te bellen met de parkbeheerder (06 45961477).
  2. De huur bedraagt € 10,00 per uur per baan en dient vooraf te worden voldaan.
  3. Leden kunnen bovendien met een groep, waaronder niet-leden, gedurende een dagdeel banen huren. Iedere aanvraag moet vooraf worden goedgekeurd door het bestuur. De huurprijs wordt bepaald in overleg met het bestuur.