Evenementenkalender

  • Jeugd
  • Nieuws jeugd

Bal-en slagvaardigheidsdag jeugd 2020

Ook dit jaar organiseren wij weer een bal- en slagvaardigheidsactiviteit. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen die geboren zijn in 2012 of later. Introducées zijn welkom: vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes (vanaf groep 2) mogen meekomen.  Rackets voor de deelnemers zijn op ons park aanwezig.

Opzet

Het doel van de bal-en slagvaardigheidsdag is dat de kinderen door middel van een spellencircuit op een leuke en speelse manier de basistechnieken van het tennis oefenen. Spelniveau en ervaring zijn van ondergeschikt belang. Het spelplezier is het belangrijkste doel. Per team (van ongeveer 5 kinderen) is er één begeleider nodig.

Datum en tijdstip

Zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. Let op: Uiterlijk 13.45 uur aanwezig zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met zaterdag 1 augustus. Download de brief en lever deze in bij Rob of Costel of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendelijke groet,
Jeugdcommissie TVON

Maak kennis met tennis jeugd 2020

Te laat met aanmelden? Geen probleem. Wil je nog inschrijven voor de lessen? Neem dan contact op met de trainers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zit jij op de basisschool en wil je graag leren tennissen? Dan heeft tennisvereniging Oranje Nassau een aantrekkelijk aanbod voor jou. Voor € 48,- kun je deze zomer 6 lessen volgen van elk 45 minuten. Er zijn 3 lessen voor de zomervakantie en 3 lessen na de zomervakantie.

Let op: het gaat niet om een lidmaatschap maar uitsluitend om het volgen van 6 tennislessen tegen een aantrekkelijk introductietarief. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 juni 2020. Bekijk de folder.

Ieder kind heeft het recht om te kunnen sporten. Kijk of je in aanmerking komt voor een bijdrage via Leergeld ParkstadLogo leergeld Parkstad zelf

 

Wij vragen naar persoonsgegevens enkel voor het indelen van de groepen. Daarna verwijderen wij alle gegevens, behalve naam en e-mail adres om u op de hoogte te stellen van de lestijden.

Online inschrijfformulier

Lees meer

Miel Scholle bezocht het ABN-AMRO toernooi en doet verslag

Aan het einde van de Jeugdtweedaagse had ik de hoofdprijs gewonnen bij de tombola. Twee kaartjes voor een halve finale van het ABN/AMRO tennistoernooi in Rotterdam. Ik was erg blij en had genoeg tijd om mij te verheugen omdat ik nog een paar maandjes moest wachten. Op 15 februari was het dan eindelijk zo ver. Ik heb samen met mijn vader de trein gepakt en we moesten ook nog met de metro.

Lees meer

De jeugd bereidt zich voor op carnaval

De jeugd van TVON kon zich alvast voorbereiden op carnaval. Trainer Rob van Oppen heeft een heleboel nieuwe tennisoutfits kunnen bewonderen!

Lees meer

Zomertraining junioren 2020

 

Tennisvereniging Oranje Nassau organiseert in 2020 tennistraining voor jeugdleden. De training wordt gegeven door onze tennisleraren Rob van Oppen en Costel Sistermans. Gedurende het seizoen, dat loopt van april tot oktober, zijn 16 lessen van 50 minuten gepland.

Lees meer

Maar liefst 66 deelnemers bij de indoor jeugdmiddag

Costel Sistermans en Rob van Oppen hebben een zeer geslaagde middag voor 66 jeugdleden van TV Oranje Nassau in sportpaleis Hendriks georganiseerd . Opmerkelijk was dat er 28 kinderen (kleur blauw) in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar aanwezig waren. Ook voor deze allerjongste leeftijdsgroep hadden Costel en Rob een passend tennisprogramma ontworpen. We zijn verheugd over de grote animo en hopen de jeugd terug te zien op de buitenbanen in het nieuwe seizoen.

jeugd1

jeugd1

jeugd1

jeugd1

jeugd1

 

TVON jeugdmiddag in sportpaleis Hendriks

Zaterdag 1 februari van 14.00 tot 16.30 uur is er in sportpaleis Hendriks weer een jeugdmiddag voor de jeugd van TVON. Er zijn maar liefst 66 jeugdleden die komen deelnemen. Trainers Rob en Costel organiseren deze middag en na het succes van de vorige keer zijn ze enthousiast over het grote aantal aanmeldingen. 

Wie gaat er mee naar Roland Garros?

Tennistrainer Rob van Oppen gaat op zaterdag 30 mei 2020 met een groepje leerlingen naar Roland Garros. Wil jij ook mee? Kijk dan op de website van Deportivo del Sol. Er zijn inmiddels al 10 aanmeldingen van TV Oranje Nassau. 

Lees meer over het grand slam toernooi Roland Garros.

 

 

Succesvolle tennismiddag voor de jeugd van TVON

Zaterdagmiddag was er een super leuke tennismiddag bij Hendriks Sportpaleis georganiseerd door de trainers Rob en Costel. Maar liefst 50 jeugdleden van TV Oranje Nassau deden mee. Alle kleuren qua spelniveau kwamen aan bod (blauw/rood/oranje/ groen en geel ). Zelfs Sint en Piet kwamen een kijkje nemen. Op naar de volgende middag! Die is op zaterdag 1 februari 2020, wederom in Sportpaleis Hendriks.

PHOTO 2019 11 23 20 58 40 

  PHOTO 2019 11 23 20 58 40

PHOTO 2019 11 23 20 58 40 

  PHOTO 2019 11 23 20 58 40

PHOTO Sint