Evenementenkalender

BijzONderlinge 31 augustus t/m 4 september 2020

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ons bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrassende hapjes of dit jaar weer eens iets anders! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet-spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk natuurlijk van je eigen verhinderingen en het aantal deelnemers.

Inschrijven kan alleen via de website!

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Let op: dit jaar mag je meer dan één verhinderdag opgeven. Dan geldt uiteraard: hoe meer verhinderingen je opgeeft des te minder wedstrijden je speelt. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 26 augustus.

De commissie recreatief