Evenementen 2019

Aanmelding video-clinic geopend

Beste TVON-ers,

De commissie recreatief heeft – na het succes van de vorige editie – besloten, nogmaals een video-clinic te organiseren, samen met filmer Paul Beurskens en met medewerking van tennisleraar Costel Sistermans. Hierbij nogmaals de uitleg wat dat nou precies inhoudt.

Op de ochtend van 28 april a.s. tussen 10.00 uur en 11.00 uur, kunnen 16 personen op 4 banen gaan dubbelen. Terwijl zij dat doen, worden er van alle deelnemers video-opnames gemaakt door Paul Beurskens. Paul gaat daarna met deze opnames aan de slag, om er een paar geschikte momenten uit te selecteren. Op de zondag 26 mei om 09.30 uur zullen deze opnames in het clubhuis bekeken worden en er wordt dan door onze tennisleraar Costel Sistermans een nabeschouwing gegeven op de beelden. Een mooi leermoment voor de deelnemers, maar ook voor andere toeschouwers. Dit keer kun je ook van te voren een specifieke vraag stellen over welke techniek je graag wil verbeteren of bv. over tactische situaties.

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen en kun je beide data aanwezig zijn, dan kun je je via onderstaand formulier opgeven. Iedereen kan zich individueel inschrijven en wordt door de commissie ingedeeld á la Los-Vast. Let wel: er zijn maar 16 plekken. Het is belangrijk dat je akkoord gaat met het feit, dat andere leden van TVON ook naar de beelden kijken.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Diana Welman, Ron Hendriks of Agnes Kragten.

Namens de commissie recreatief,

Diana Welman, Ron Hendriks en Agnes Kragten

Aanmeldformulier video-clinic TVON 2019
28 april 10.00 uur tot 11.00 uur & 26 mei 09.30 tot 10.30 uur


Video-clinic

Please let us know your name.

Invalid Input

Vul je emailadres in.

Speelsterkte verplicht invullen

Invalid Input

Heb je een vraag over techniek? Stel hem hierna.
Please write a subject for your message.

Heb je een vraag over tactiek? Stel hem hierna.
Invalid Input

Met mijn aanmelding ga ik automatisch akkoord dat andere leden van TV Oranje Nassau ook naar de opnames mogen kijken.