Evenementen

BijzONderlinge 2 t/m 6 juli 2018

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ONs bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrasende hapjes ! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Je mag één verhinderavond opgeven. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Inschrijven kan online met het formulier onderaan.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 27 juni.

De commissie recreatief


Inschrijfformulier BijzONderlinge

Please let us know your name.

Invalid Input

Vul je emailadres in.

Speelsterkte verplicht invullen

Je mag één verhinderdag doorgeven.
Please write a subject for your message.

Invalid Input

Please let us know your message.

 

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl