Evenementen 2020

  • Senioren
  • Commissie Recreatief

Los-vast voor starters: elke zondag van 10 tot 12 uur

Elke zondag kunnen startende tennissers deelnemen aan Los-vast. Het bestuur stelt voor Los-vast extra banen ter beschikking. Vier banen voor de gevorderden en vier banen voor de beginners. Dus, ben je begonnen met tennis en wil je ingedeeld worden in een passende groep om een uurtje (of twee) te tennissen, kom dan zondagochtend naar TVON. Wel op tijd aanwezig zijn in verband met het indelen: dus voor 9.45 uur. Meer informatie over hoe Los-vast werkt tref je aan in dit artikel.

2DF4E3A4 951B 4530 ADDA 92675394A5DE

Terugblik eerste Los-vast van seizoen 2020

Woensdagavond 3 juni was het zover: de eerste los-vast van het seizoen. Iedereen stond te trappelen om mee te doen. Met dank aan de commissie recreatief voor de creatieve oplossingen om afstand te houden en toch een bal te kunnen slaan. 

P1270760W

 Fototoestel website

 

Nieuw lid commissie recreatief

In de commissie recreatief heeft per 1 november een wijziging plaatsgevonden. Na jarenlang een vaste steunpilaar te zijn geweest in de commissie recreatief wordt Paul Vijgen opgevolgd door Frank Beurskens. Het bestuur wenst Frank een fijne tijd toe en bedankt Paul voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme.

Foto's BijzONderlinge

De BijzONderlinge waren met recht bijzonder. Prachtig weer, het in schitterende staat verkerend tennispark, enthousiaste deelnemers van elk niveau en uiteraard een gelikte organisatie door de commissie recreatief. De feestavond op vrijdag was letterlijk een feest. Met deelnemers die in het zonnetje werden gezet, met gezellige tafellampjes, met een heus optreden van een voor velen nog onbekende artiest en voorafgaand aan dit alles een mini-huldiging van ons enige echte kampioensteam uit het voorjaar, de dames van de dinsdagochtend (team Marjan Duijsens). Zij werden verblijd met een bloemenbon van Ed Heuvelmans, dit alles vanwege de tropische temperaturen. Onze fotograaf Paul Ramaekers heeft voldoende materiaal kunnen verzamelen die jullie met deze link kunnen bekijken.