Evenementen 2019

Los-vast op de woensdagavond

Los-vast start woensdag 3 april. Deze eerste avond zullen Ron Hendriks en Agnes Kragten om 19:00 uur nieuwe leden verwelkomen en hen informeren over tennis bij TVON. Nieuwe leden kunnen natuurlijk meteen meedoen met Los-vast. 

De opzet van Los-vast op woensdagavond is gewijzigd. We beginnen een half uur vroeger – we spelen 3 rondes – er zijn meer banen beschikbaar. Niet gewijzigd is het tijdstip van indelen: steeds een kwartier voor elke ronde.  

De 1e ronde is van 19:30 tot 20:15 op baan 3 en 4

De 2e ronde is van 20:15 tot 21:00 op baan 2 t/m 6

De 3e ronde is van 21:00 tot ….. (uitloop tot 23:00 uur) op baan 1 t/m 6

De opzet is gewijzigd in overleg met het bestuur (en de trainers). De reden voor de wijziging: toenemende belangstelling voor Los-vast en drempelverlaging voor in het bijzonder nieuwe leden – om de overstap van de training naar spelen met anderen te vergemakkelijken.

Ook dit seizoen zullen leden van de commissie recreatief aanwezig zijn om in te delen. De eerste ronde naar het inzicht van de indeler – de 2e ronde “ad random” en de 3e ronde naar sterkte. 

De opzet geldt voor dit seizoen en zal op het eind van het seizoen geëvalueerd worden. 

De commissie recreatief

Openingstoernooi + ophalen ledenpasjes

Op zaterdag 30 maart kunnen de jeugdleden en ouders vanaf 15 uur hun ledenpasje ophalen. Er zijn diverse activiteiten, zie Evenementen.

Op zondag 31 maart kunnen alle leden tussen 10:00 en 14:00 uur de ledenpasjes ophalen. Zoals elk jaar begint het tennisbuitenseizoen van TVON met het Openingstoernooi, georganiseerd door de Commissie Recreatief, op zondag 31 maart vanaf 11.00 uur. De commissie zal er voor zorgen dat de deelnemers leuke wedstrijden spelen, met koffie bij ontvangst en een lunch. Inschrijven kan tot woensdag 28 maart.

Aanmeldformulier


Openingstoernooi

Please let us know your name.
Invalid Input
Vul je emailadres in.
Invalid Input

 

Erelidmaatschap Gerda van Loo

Tijdens de ALV van 25 januari 2019 is aan Gerda van Loo met instemming van de ALV een erelidmaatschap toegekend voor haar jarenlange inzet in het clubhuis. Gerda zorgt voor de barbezetting en draagt daarvoor financiële verantwoording af, beheert de keuken, regelt de schoonmaak en onderhoudt de contacten met de gemeente. Gerda nam van de voorzitter, onder luid applaus van de aanwezigen, een zilveren TVON speldje in ontvangst.

Gerda van Loo

Gerda gaf tijdens de toelichting over de activiteiten van de clubhuiscommissie aan dat dit natuurlijk niet allemaal haar eigen verdienste is geweest. Zij heeft trouwe vrijwilligers aan haar zijde die ze graag met naam wil noemen: Ans Beckx en José Hendriks. Zij zijn altijd bereid om mee te helpen. Ook Ton Starmans, Paul Ramaekers en Peter Franssen hebben in en om het clubhuis diverse aanpassingen gedaan waardoor de uitstraling gezelliger is geworden.

Deadline kopij OUT 2019

Medio maart ontvangen alle leden de nieuwe OUT, het verenigingsblad van TV Oranje Nassau, met o.a. informatie over het nieuwe seizoen, jeugd- en  competitienieuws, recreatief nieuws, de evenementenkalender en diverse andere onderwerpen die voor de leden interessant zijn.

Ook kunnen leden zelf kopij aanleveren, waarna de redactie van de OUT contact zal opnemen. Kopij graag aanleveren in Word en indien er een foto geplaatst moet worden, deze apart aanleveren dus niet in het Word bestand zelf opnemen. De deadline is vrijdag 22 februari aanstaande, maar eerder is makkelijker voor de redactie.

Mail uw kopij naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene ledenvergadering vrijdag 25 januari 2019

Het bestuur van TV Oranje Nassau nodigt u graag uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV) op vrijdag 25 januari 2019. Vanaf 19.30 uur is het clubhuis geopend. De vergadering start om 20.00 uur. Ouders van juniorleden zijn van harte welkom, u heeft namens uw kind(eren) stemrecht in de vergadering en u kunt agendapunten aanreiken. De agenda is als volgt:

 1. Opening
 2. Notulen vorige ALV
 3. Mededelingen en terugblik bestuur seizoen 2018
 4. Verslag van de commissies
 5. Financieel Jaarverslag en verantwoording
 6. Verslag kascontrolecommissie
 7. Benoeming kascontrolecommissie 2019 
 8. Vooruitblik bestuur 2019
 9. Begroting 2019
 10. Wat verder ter tafel komt
 11. Rondvraag en sluiting

De financiële jaarstukken, alsmede de conceptnotulen van de vorige ALV, zijn voorafgaand aan de vergadering vanaf 19.30 uur beschikbaar. Het is mogelijk om de conceptnotulen van de vorige ALV digitaal op te vragen door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te klikken. U krijgt dan binnen een paar dagen per e-mail bericht. Het bestuur hoopt u allen op deze vrijdagavond te mogen begroeten. Uiteraard serveren wij koffie en een kleine versnapering.

Wij wensen alle leden hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe.

Rolf Rozestraten (voorzitter)
Nanda Boers (secretaris)
Peter Franssen (penningmeester)

 

Vijftig Plus Circuit Limburg

In 2019 kan er door de 50-plussers van onze vereniging meegedaan worden aan het Vijftig Plus Circuit in Limburg.

Wat is het Vijftig Plus Circuit?

Het Vijftig Plus Circuit is een competitie die wordt gespeeld op maandag en/of vrijdag. De deelnemende teams worden ingedeeld in poules in een roulerend schema. Dit houdt in dat alle teams uit een poule elkaar op een speeldag op het park van een deelnemende vereniging ontmoeten. Deze vereniging is aangewezen als gastheer. Iedere vereniging is in de eigen poule éénmaal gastheer (indien mogelijk op de dag dat de vereniging zelf niet speelt). Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden.

Op maandag worden de dames- en herendubbel poules gespeeld en op vrijdag de gemengddubbel poules. De speeltijden zijn tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Spelers van het Vijftig Plus Circuit mogen maximaal speelsterkte cat. 5 hebben.

Het Vijftig Plus Circuit Limburg wordt in 2019 in twee klassen aangeboden, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt:

1e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 5, 6 en 7
2e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 7, 8 en 9 

Uiteraard wordt er tijdens de wedstrijden serieus getennist, maar dit gaat hand-in-hand met de gezelligheid op de speeldagen. Het roulerende speelschema zal dit bevorderen.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar onze competitieleider Kees Rauh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden van een team is mogelijk tot 1 februari 2019.

Speeldata 2019

Maandag 8 april 15 april 29 april  6 mei 13 mei 20 mei 27 mei
Vrijdag 12 april 19 april 26 april 3 mei 10 mei 17 mei 24 mei

Aanmelden competitieteam voorjaar 2019

Van 6 april t/m 6 juni 2019 is de voorjaarscompetitie van de KNLTB gepland. De teamcaptains van dit jaar hebben daarover inmiddels een e-mail ontvangen. Leden die overwegen om een nieuw team in te schrijven, kunnen contact opnemen met Kees Rauh ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Doe dit zo snel mogelijk vanwege de sluitingstermijn voor aanmelden teams. Ook als je slechts reservespeler wil zijn kun je je opgeven. Dat maakt het zoeken naar vervangers makkelijker. En wellicht kan daaruit ook weer een nieuw team ontstaan. Er is competitie op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend. Hoe meer teams, hoe meer gezelligheid op de club!

Twee teams najaarskampioen

Na zes speelronden zijn twee vrijdagavondteams al zeker van het kampioenschap. Herenteam Frits Vromen en mixed team Rolf Rozestraten staan bovenaan en kunnen door de andere teams niet meer ingehaald worden. TVON feliciteert de teams alvast met deze knappe prestatie.

Vrijwilligersdag zaterdag 13 oktober - aanvang 10:30 uur

Het tennisseizoen 2018 bij TV Oranje Nassau is bijna ten einde. We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en warm seizoen en we zijn trots dat we als bestuur samen met de leden en vrijwilligers een flinke vooruitgang hebben geboekt in het vernieuwen van ons tennispark en clubhuis. Er zijn zeer veel tennisactiviteiten georganiseerd en iedereen weet langzamerhand de weg naar de website te vinden. Maar de belangrijkste activiteit van ons seizoen moet nog plaats vinden. Het bedanken van iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit mooie seizoen! En dat doen we tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag. Heb jij je dit seizoen actief ingezet voor TVON dan nodigen we je van harte uit voor de vrijwilligersdag op zaterdag 13 oktober van 10:30 tot 14:30 uur. Je kunt je opgeven om te tennissen, maar ook om alleen een hapje en drankje nuttigen. Bij slecht weer tennissen we niet en blijft uiteraard het hapje en drankje over. 

Aanmelden

Laat ons tijdig weten of je kunt komen. Laat ook even weten of je mee wil tennissen. Meld je vóór 6 oktober aan bij Gerda van Loo via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaande gegevens:

O    ja, ik kom op 13 oktober naar de vrijwilligersdag, maar ik tennis niet mee
O    ja, ik kom op 13 oktober naar de vrijwilligersdag en ik tennis mee

Hartelijke groet, bestuur TV Oranje Nassau,

Rolf Rozestraten, voorzitter
Nanda Boers, secretaris
Peter Franssen, penningmeester

DOT seizoen succesvol afgesloten

Woensdagochtend 12 september hebben we officieel, samen met Agnes Kragten van de commissie recreatief, het dames ochtendtennis - de DOT - afgesloten. In de stralende zon. Hoe kan het anders met zo'n zomer. Slechts één keer vanwege de regen is er niet getennist, 'n unicum denk ik. Ook uniek waren de temperaturen deze zomer én de hoge opkomst ondanks die soms tropisch hitte. Natuurlijk met een 'tropen-rooster'; 2x halfuur spelen met tussendoor een ijswatertje of één ronde van een uur. Met natuurlijk altijd de beloning.....☕koffie/thee met z'n allen. Voor mij was het aantal aanwezigen elke woensdag weer een verrassing. Vele oude vertrouwde gezichten, een enkele nieuweling. Voor volgend jaar nog de wens....(jazeker, zonder wensen geen toekomst😉) nieuwe leden te mogen begroeten. Beginner, gevorderde, jong en oud; 'alles deit mit' en is bij dezen van harte uitgenodigd. (Start woensdag 3 april 2019).

Rest mij nog alle dames te bedanken voor hun enthousiasme en hulp en jullie allemaal een hele goede winter toe te wensen.

Monette Stoffels

 

IMG 2499

IMG 2505

 

IMG 2505

 

 

Meer artikelen...