Evenementen 2019

Huldiging kampioenen voorjaarscompetitie

Fototoestel website

Kampioenen voorjaarscompetitie 2019

Maar liefst 5 teams zijn in de voorjaarscompetitie kampioen geworden. De seniorenteams worden zaterdagavond tijdens de afsluiting van de seniorencompetitie gehuldigd.

Vrijdagavond:

DD 17+ ON1 2e klasse team  Cleo Beckers

GD 35+ ON2 2e klasse team Rolf Rozestraten

Zaterdag

DD 17+ ON1 3e klasse team Janneke Vlaming

GD 17+ ON1 2e klasse team Denyse Vincent

Zondag Worldtour jeugd

Groen 2 afd 49 ON2 team Miel Scholle

 

Maak kennis met tennis en neem een gratis proefles

Ben je nog geen lid van TV Oranje Nassau en wil je kennismaken met de tennissport? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Aanmelden kan online via het Inschrijfformulier Maak kennis met tennis.

 

Video-clinic gaat niet door

Vanwege de slechte weersvoorspellingen gaat de video-clinic niet door. Eveneens bleek de timing (in de meivakantie) niet handig. De commissie recreatief gaat bekijken of een andere datum haalbaar is. De aangemelde deelnemers worden op de hoogte gesteld.

Koninklijke onderscheiding voor twee leden van TV Oranje Nassau

Lintjes

Vandaag, vrijdag 26 april 2019,  is een hele bijzondere dag voor onze tennisvereniging. Gerda van Loo en Rob Luijten zijn vandaag benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau en hebben een lintje ontvangen van de burgemeester. Van 15.30 tot 17.30 uur biedt het bestuur onze koninklijk gedecoreerden een borrel aan. U bent van harte welkom om ze te feliciteren. Hun maatschappelijke betrokkenheid is groots en de verdiensten voor onze vereniging enorm. Wij zijn trots dit samen met u te mogen vieren.

Bestuur TV Oranje Nassau

Gratis kaarten voor Euriade concertreeks van jonge muzikanten

Bent u een liefhebber van klassieke muziek? TV Oranje Nassau kan gratis kaarten krijgen voor diverse concerten van jonge musici uit de klassieke sector. Meer informatie en de data van de concerten treft u aan op Orpheo. Geef aan met hoeveel personen u naar een concert gaat, dan kunnen wij deze bestellen. Mail het aantal en uw naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Los-vast op de woensdagavond

Los-vast start woensdag 3 april. Deze eerste avond zullen Ron Hendriks en Agnes Kragten om 19:00 uur nieuwe leden verwelkomen en hen informeren over tennis bij TVON. Nieuwe leden kunnen natuurlijk meteen meedoen met Los-vast. 

De opzet van Los-vast op woensdagavond is gewijzigd. We beginnen een half uur vroeger – we spelen 3 rondes – er zijn meer banen beschikbaar. Niet gewijzigd is het tijdstip van indelen: steeds een kwartier voor elke ronde.  

De 1e ronde is van 19:30 tot 20:15 op baan 3 en 4

De 2e ronde is van 20:15 tot 21:00 op baan 2 t/m 6

De 3e ronde is van 21:00 tot ….. (uitloop tot 23:00 uur) op baan 1 t/m 6

De opzet is gewijzigd in overleg met het bestuur (en de trainers). De reden voor de wijziging: toenemende belangstelling voor Los-vast en drempelverlaging voor in het bijzonder nieuwe leden – om de overstap van de training naar spelen met anderen te vergemakkelijken.

Ook dit seizoen zullen leden van de commissie recreatief aanwezig zijn om in te delen. De eerste ronde naar het inzicht van de indeler – de 2e ronde “ad random” en de 3e ronde naar sterkte. 

De opzet geldt voor dit seizoen en zal op het eind van het seizoen geëvalueerd worden. 

De commissie recreatief

Openingstoernooi + ophalen ledenpasjes

Op zaterdag 30 maart kunnen de jeugdleden en ouders vanaf 15 uur hun ledenpasje ophalen. Er zijn diverse activiteiten, zie Evenementen.

Op zondag 31 maart kunnen alle leden tussen 10:00 en 14:00 uur de ledenpasjes ophalen. Zoals elk jaar begint het tennisbuitenseizoen van TVON met het Openingstoernooi, georganiseerd door de Commissie Recreatief, op zondag 31 maart vanaf 11.00 uur. De commissie zal er voor zorgen dat de deelnemers leuke wedstrijden spelen, met koffie bij ontvangst en een lunch. Inschrijven kan tot woensdag 28 maart.

Aanmeldformulier


Openingstoernooi

Please let us know your name.
Invalid Input
Vul je emailadres in.
Invalid Input

 

Erelidmaatschap Gerda van Loo

Tijdens de ALV van 25 januari 2019 is aan Gerda van Loo met instemming van de ALV een erelidmaatschap toegekend voor haar jarenlange inzet in het clubhuis. Gerda zorgt voor de barbezetting en draagt daarvoor financiële verantwoording af, beheert de keuken, regelt de schoonmaak en onderhoudt de contacten met de gemeente. Gerda nam van de voorzitter, onder luid applaus van de aanwezigen, een zilveren TVON speldje in ontvangst.

Gerda van Loo

Gerda gaf tijdens de toelichting over de activiteiten van de clubhuiscommissie aan dat dit natuurlijk niet allemaal haar eigen verdienste is geweest. Zij heeft trouwe vrijwilligers aan haar zijde die ze graag met naam wil noemen: Ans Beckx en José Hendriks. Zij zijn altijd bereid om mee te helpen. Ook Ton Starmans, Paul Ramaekers en Peter Franssen hebben in en om het clubhuis diverse aanpassingen gedaan waardoor de uitstraling gezelliger is geworden.

Meer artikelen...