Evenementen

  • Lid worden
  • Competitie-info algemeen

Competitie-info algemeen

Actuele informatie over de competitie in 2019 volgt binnenkort. De speeldata zijn inmiddels bekend:

Speeldata voorjaar 2019

===================================================================

De districtscompetitie en landelijke KNLTB-competitie begint in 2018 op 5 april en eindigt op 4 juni. Er wordt gespeeld op dinsdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. De inhaaldagen zijn van 10 mei t/m 11 juni.

Competitiebijdrage
Ieder team dat deelneemt aan de voorjaars- of najaarscompetitie is een competitiebijdrage verschuldigd.
In 2018 is deze competitiebijdrage € 110,00 per team. Dit bedrag is inclusief bondsbijdrage, tennisballen en koffie/thee bij aankomst.

De captain van ieder team ontvangt een factuur, het factuurbedrag kan door de teamleden onderling worden verrekend.
De competitiebijdrage moet zijn betaald voor het begin van de competitie. Deelname aan de competitie is slechts mogelijk als ieder teamlid in het bezit is van een geldig KNLTB-pasje van TVON.

Koffie en thee bij ontvangst van de teams is voor rekening van TVON, alle overige drankjes zijn voor rekening van de teams. Meegebrachte dranken, zoals fris, wijn of bier, zijn niet toegestaan, dit in verband met de Horecawet.

Informatie-bijeenkomst voor de teamcaptains competitie
Op zaterdag 31 maart vindt om 11.00 uur in het clubhuis een korte bijeenkomst plaats, waar informatie wordt verstrekt en de laatste instructies worden gegeven. Ook worden dan de tennisballen en alle competitiebescheiden aan de teamcaptains overhandigd. De captain van elk team (of namens deze een teamgenoot) dient aanwezig te zijn.

Bardiensten
Op dagen dat er competitie wordt gespeeld zorgen vrijwilligers, die geen competitie spelen, voor de bardienst. In ruil daarvoor wordt van de competitieteams verwacht dat er per team tenminste vier bardiensten worden gedraaid. Iedere teamcaptain ontvangt daarom tijdens de bijeenkomst van 31 maart vier consumptiekaarten, die naar eigen inzicht binnen het team kunnen worden verdeeld.

Henk Hendriks, VCL 2018

Informatie KNLTB voorjaarscompetitie

 

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl