Evenementen 2019

Een terugblik op Maak Kennis met Tennis 2017

Direct na de meivakantie stapte onze tennistrainer Rob van Oppen gelijk in de stijgbeugels richting een groot aantal basisscholen in het Heerlense.
Niet om de jeugd de kneepjes van het paardrijden te leren, maar meer om hen het enthousiaste verhaal over het spel met het racket en de gele bal te vertellen…….
Op de een of andere manier heeft deze freak het in de vingers om het jonge volk nieuwsgierig te maken en ze vol beloften naar ons prachtig park te lokken.
Klik op de knop 'lees meer' om het gehele artikel te lezen.


Zo geschiedde dat verdeeld over twee zondagochtenden in mei en juni een vijftigtal kinderen kwamen proeven van de kunsten op het oranje gravel.In sessies van drie kwartier werd er op ludieke wijze lesgegeven door Costel en Rob, met materiaal beschikbaar gesteld door de club.
Ouders genoten van een verse kop koffie- de jeugd van limo en een broodje “knak”.
Het voltallig bestuur, alsmede het begeerde zonnetje, liet zich van zijn beste kant zien.

Een opperbeste sfeer, gevolgd door een verwachtingsvolle inschrijfperiode voor het volgen van lessen.
Het heeft mogen baten!!!!!Alle lof voor de inzet van de trainers en handjevol vrijwilligers die de scholenactie Maak Kennis met Tennis tot een groot succes hebben gemaakt.

Bij het sluiten van de inschrijfdatum (dd 12 juni) stonden er 28 kinderen op de teller!!!!!
Kinderen die het niet bij die ene proefles wilden laten zitten en de uitdaging aan wilden gaan om een aantal lessen te volgen.
Vanaf deze plek wensen wij jullie alsnog een hele plezierige tijd toe met de trainers en vriendjes/vriendinnetjes waar jullie mee spelen.

Buiten de lessen die jullie volgen zijn er meer leuke activiteiten waar jullie aan kunnen deelnemen. Afgelopen week hebben jullie daar informatie
over ontvangen. Je kunt je voor deze data aanmelden via de site!
Houdt de site altijd goed in de gaten; hierop staan de meest actuele zaken die voor jullie en je ouders van belang zijn!
Zo hebben jullie je in grote getalen opgeven voor de supergezellige wedstrijdjes van de Worldtour. Dit najaar doen jullie mee met wel 60 kinderen!!!
Dat is een recordhoeveelheid. Daar zijn we heel blij en trots op.
Tennis leeft zoals jullie zien en is alles behalve een ten dode opgeschreven sport!!!

Misschien heeft U als ouder een keer tijd om een helpende hand te bieden bij een evenement van uw kind op onze club! Een halve dag,
een enkel uur…. alle beetjes helpen…… Samen werken aan een goede sfeer op de sportclub van uw kind dat kan met uw bijdrage!!!
U kunt dit kenbaar maken via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het doorgeven aan een van de trainers.
Namens de jeugdcommissie, Pascale Cox