Evenementen

Twee teams najaarskampioen

Na zes speelronden zijn twee vrijdagavondteams al zeker van het kampioenschap. Herenteam Frits Vromen en mixed team Rolf Rozestraten staan bovenaan en kunnen door de andere teams niet meer ingehaald worden. TVON feliciteert de teams alvast met deze knappe prestatie.

Vrijwilligersdag zaterdag 13 oktober - aanvang 10:30 uur

Het tennisseizoen 2018 bij TV Oranje Nassau is bijna ten einde. We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en warm seizoen en we zijn trots dat we als bestuur samen met de leden en vrijwilligers een flinke vooruitgang hebben geboekt in het vernieuwen van ons tennispark en clubhuis. Er zijn zeer veel tennisactiviteiten georganiseerd en iedereen weet langzamerhand de weg naar de website te vinden. Maar de belangrijkste activiteit van ons seizoen moet nog plaats vinden. Het bedanken van iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit mooie seizoen! En dat doen we tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag. Heb jij je dit seizoen actief ingezet voor TVON dan nodigen we je van harte uit voor de vrijwilligersdag op zaterdag 13 oktober van 10:30 tot 14:30 uur. Je kunt je opgeven om te tennissen, maar ook om alleen een hapje en drankje nuttigen. Bij slecht weer tennissen we niet en blijft uiteraard het hapje en drankje over. 

Aanmelden

Laat ons tijdig weten of je kunt komen. Laat ook even weten of je mee wil tennissen. Meld je vóór 6 oktober aan bij Gerda van Loo via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaande gegevens:

O    ja, ik kom op 13 oktober naar de vrijwilligersdag, maar ik tennis niet mee
O    ja, ik kom op 13 oktober naar de vrijwilligersdag en ik tennis mee

Hartelijke groet, bestuur TV Oranje Nassau,

Rolf Rozestraten, voorzitter
Nanda Boers, secretaris
Peter Franssen, penningmeester

DOT seizoen succesvol afgesloten

Woensdagochtend 12 september hebben we officieel, samen met Agnes Kragten van de commissie recreatief, het dames ochtendtennis - de DOT - afgesloten. In de stralende zon. Hoe kan het anders met zo'n zomer. Slechts één keer vanwege de regen is er niet getennist, 'n unicum denk ik. Ook uniek waren de temperaturen deze zomer én de hoge opkomst ondanks die soms tropisch hitte. Natuurlijk met een 'tropen-rooster'; 2x halfuur spelen met tussendoor een ijswatertje of één ronde van een uur. Met natuurlijk altijd de beloning.....☕koffie/thee met z'n allen. Voor mij was het aantal aanwezigen elke woensdag weer een verrassing. Vele oude vertrouwde gezichten, een enkele nieuweling. Voor volgend jaar nog de wens....(jazeker, zonder wensen geen toekomst😉) nieuwe leden te mogen begroeten. Beginner, gevorderde, jong en oud; 'alles deit mit' en is bij dezen van harte uitgenodigd. (Start woensdag 3 april 2019).

Rest mij nog alle dames te bedanken voor hun enthousiasme en hulp en jullie allemaal een hele goede winter toe te wensen.

Monette Stoffels

 

IMG 2499

IMG 2505

 

IMG 2505

 

 

Afsluiting DOT - Dames Ochtend Tennis

Op woensdag 12 september, bij regen een week later, is de afsluiting van de DOT. Met nog een rondje tennis, kop koffie en vlaai en gezelligheid sluiten we een zeer zomerse zomer af.
Alle DOT-ters zijn van harte welkom. Meer informatie over DOT leest u hier.

Vanaf september geen Los-Vast op zondag

In verband met een aantal jeugdactiviteiten vervalt Los-Vast op zondag vanaf 2 september.

Indeling najaarscompetitie 2018 bekend

De indeling van de najaarscompetitie is bekend.

Aanleg nieuw toegangssysteem

In verband met de aanleg van een nieuw toegangssysteem zijn de kleedlokalen en douches buiten de openingstijden van het clubhuis niet bereikbaar. Vanaf eind augustus-begin september is het nieuwe toegangssysteem actief. Leden kunnen dan met een geldige KNLTB pas de kleedlokalen en douches bereiken buiten de openingstijden van het clubhuis.

Foto's toernooi d’Oranje Nassau

Impressie van het toernooi d’Oranje Nassau is te vinden in het menu onder fotoalbum en via dit linkje.

Heb jij de online test 'Verantwoord Alcohol schenken' al gedaan?

Verenigingen zijn verplicht om tijdens bardiensten vrijwilligers in te zetten die in het bezit zijn van een IVA certificaat. IVA staat voor 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken'. Op de website www.nocnsf.nl/IVA lees je wat een barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Als je die informatie hebt gelezen en bekeken, kun je je kennis toetsen aan de hand van twintig vragen.

De toets is niet moeilijk. Een fout beantwoorde vraag kun je alsnog herhalen. Je doet er niet meer dan 30 minuten over, inclusief het doornemen van de website en de videofragmenten. Slaag je voor de toets, dan krijgt de barbeheerder van TV Oranje Nassau een e-mail van NOCNCF met het certificaat van de geslaagde. In het clubhuis ligt een map waarin alle certificaten bewaard worden, zodat we bij controle door de gemeente Heerlen over de juiste papieren beschikken en geen boete riskeren.

Het bestuur roept alle barvrijwilligers op om de website van NOCNSF te bezoeken en de test af te leggen. Wij rekenen op jullie medewerking.

Banen speelklaar vanaf maandag 9 april

Het bestuur heeft in overleg met ACE tennisservice besloten dat de tennisbanen van TVON vanaf maandag 9 april speelklaar zijn. Het is een te groot risico om aankomend weekend al competitiewedstrijden te spelen, de banen zullen daardoor eerder beschadigd worden dan dat ze beter bespeelbaar worden. Vanaf maandag kan er dus getennist worden en iedereen die gaat tennissen wordt verzocht gaten en kuilen direct te dichten en na afloop op correcte wijze te vegen.

Captains van de thuisspelende competitieteams wordt verzocht om contact op te nemen met de tegenstander en een alternatieve datum te bespreken, conform de aanwijzingen van de VCL tijdens de informatiebijeenkomst voor teamcaptains.

De nieuwe ledenavond en Los-Vast gaan vanavond (woensdag 4 april) niet door. Wij hopen op ieders begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

  • 1
  • 2

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl