Evenementen

DOT seizoen succesvol afgesloten

Woensdagochtend 12 september hebben we officieel, samen met Agnes Kragten van de commissie recreatief, het dames ochtendtennis - de DOT - afgesloten. In de stralende zon. Hoe kan het anders met zo'n zomer. Slechts één keer vanwege de regen is er niet getennist, 'n unicum denk ik. Ook uniek waren de temperaturen deze zomer én de hoge opkomst ondanks die soms tropisch hitte. Natuurlijk met een 'tropen-rooster'; 2x halfuur spelen met tussendoor een ijswatertje of één ronde van een uur. Met natuurlijk altijd de beloning.....☕️koffie/thee met z'n allen.IMG 2199Voor mij was het aantal aanwezigen elke woensdag weer een verrassing. Vele oude vertrouwde gezichten, een enkele nieuweling. Voor volgend jaar nog de wens....(jazeker, zonder wensen geen toekomst😉) nieuwe leden te mogen begroeten. Beginner, gevorderde, jong en oud; 'alles deit mit' en is bij dezen van harte uitgenodigd. (Start woensdag 3 april 2019).

Rest mij nog alle dames te bedanken voor hun enthousiasme en hulp en jullie allemaal een hele goede winter toe te wensen.

Monette Stoffels

IMG 2197

IMG 2499

IMG 2505

IMG 2505

IMG 2505

IMG 2505

 

Afsluiting DOT - Dames Ochtend Tennis

Op woensdag 12 september, bij regen een week later, is de afsluiting van de DOT. Met nog een rondje tennis, kop koffie en vlaai en gezelligheid sluiten we een zeer zomerse zomer af.
Alle DOT-ters zijn van harte welkom. Meer informatie over DOT leest u hier.

Vanaf september geen Los-Vast op zondag

In verband met een aantal jeugdactiviteiten vervalt Los-Vast op zondag vanaf 2 september.

Indeling najaarscompetitie 2018 bekend

De indeling van de najaarscompetitie is bekend.

Aanleg nieuw toegangssysteem

In verband met de aanleg van een nieuw toegangssysteem zijn de kleedlokalen en douches buiten de openingstijden van het clubhuis niet bereikbaar. Vanaf eind augustus-begin september is het nieuwe toegangssysteem actief. Leden kunnen dan met een geldige KNLTB pas de kleedlokalen en douches bereiken buiten de openingstijden van het clubhuis.

Foto's toernooi d’Oranje Nassau

Impressie van het toernooi d’Oranje Nassau is te vinden in het menu onder fotoalbum en via dit linkje.

Heb jij de online test 'Verantwoord Alcohol schenken' al gedaan?

Verenigingen zijn verplicht om tijdens bardiensten vrijwilligers in te zetten die in het bezit zijn van een IVA certificaat. IVA staat voor 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken'. Op de website www.nocnsf.nl/IVA lees je wat een barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Als je die informatie hebt gelezen en bekeken, kun je je kennis toetsen aan de hand van twintig vragen.

De toets is niet moeilijk. Een fout beantwoorde vraag kun je alsnog herhalen. Je doet er niet meer dan 30 minuten over, inclusief het doornemen van de website en de videofragmenten. Slaag je voor de toets, dan krijgt de barbeheerder van TV Oranje Nassau een e-mail van NOCNCF met het certificaat van de geslaagde. In het clubhuis ligt een map waarin alle certificaten bewaard worden, zodat we bij controle door de gemeente Heerlen over de juiste papieren beschikken en geen boete riskeren.

Het bestuur roept alle barvrijwilligers op om de website van NOCNSF te bezoeken en de test af te leggen. Wij rekenen op jullie medewerking.

Banen speelklaar vanaf maandag 9 april

Het bestuur heeft in overleg met ACE tennisservice besloten dat de tennisbanen van TVON vanaf maandag 9 april speelklaar zijn. Het is een te groot risico om aankomend weekend al competitiewedstrijden te spelen, de banen zullen daardoor eerder beschadigd worden dan dat ze beter bespeelbaar worden. Vanaf maandag kan er dus getennist worden en iedereen die gaat tennissen wordt verzocht gaten en kuilen direct te dichten en na afloop op correcte wijze te vegen.

Captains van de thuisspelende competitieteams wordt verzocht om contact op te nemen met de tegenstander en een alternatieve datum te bespreken, conform de aanwijzingen van de VCL tijdens de informatiebijeenkomst voor teamcaptains.

De nieuwe ledenavond en Los-Vast gaan vanavond (woensdag 4 april) niet door. Wij hopen op ieders begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Ophalen ledenpasjes

U kunt uw ledenpasje op zaterdag 31 maart in het clubhuis ophalen tussen 10:00 en 14:00 uur. Ook kunt u tijdens het openingstoernooi op paasmaandag in Sporthal Hendriks uw ledenpas ontvangen. Lukken beide dagen niet, dan ligt uw ledenpasje in het clubhuis. Let op: aangezien de tennisbanen de komende week zeker tot en met donderdag 5 april niet speelkaar zijn, is het clubhuis gesloten. Houd daarmee rekening indien u het ledenpasje wenst op te halen.

De teamcaptains van de competitieteams kunnen zaterdag 31 maart de ledenpasjes van hun eigen teamleden meenemen, mits de leden contributie betaald hebben.

 

Tennisclinic 31 maart gaat niet door

Vanwege het geringe aantal deelnemers en de slechte weersomstandigheden, waardoor de tennisbanen nog niet gereed zijn, gaat de tennisclinic op 31 maart 2018 niet door. In overleg met de trainers wordt bekeken of er een andere datum gevonden kan worden die beter past in het activiteitenschema. Waarschijnlijk wordt in september een nieuwe clinic aangeboden.

  • 1
  • 2

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl