Evenementen 2020

Zomertraining junioren 2020

 

Tennisvereniging Oranje Nassau organiseert in 2020 tennistraining voor jeugdleden. De training wordt gegeven door onze tennisleraren Rob van Oppen en Costel Sistermans. Gedurende het seizoen, dat loopt van april tot oktober, zijn 16 lessen van 50 minuten gepland.

Lees meer

Maar liefst 66 deelnemers bij de indoor jeugdmiddag

Costel Sistermans en Rob van Oppen hebben een zeer geslaagde middag voor 66 jeugdleden van TV Oranje Nassau in sportpaleis Hendriks georganiseerd . Opmerkelijk was dat er 28 kinderen (kleur blauw) in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar aanwezig waren. Ook voor deze allerjongste leeftijdsgroep hadden Costel en Rob een passend tennisprogramma ontworpen. We zijn verheugd over de grote animo en hopen de jeugd terug te zien op de buitenbanen in het nieuwe seizoen.

jeugd1

jeugd1

jeugd1

jeugd1

jeugd1

 

TVON jeugdmiddag in sportpaleis Hendriks

Zaterdag 1 februari van 14.00 tot 16.30 uur is er in sportpaleis Hendriks weer een jeugdmiddag voor de jeugd van TVON. Er zijn maar liefst 66 jeugdleden die komen deelnemen. Trainers Rob en Costel organiseren deze middag en na het succes van de vorige keer zijn ze enthousiast over het grote aantal aanmeldingen. 

Wie gaat er mee naar Roland Garros?

Tennistrainer Rob van Oppen gaat op zaterdag 30 mei 2020 met een groepje leerlingen naar Roland Garros. Wil jij ook mee? Kijk dan op de website van Deportivo del Sol. Er zijn inmiddels al 10 aanmeldingen van TV Oranje Nassau. 

Lees meer over het grand slam toernooi Roland Garros.

 

 

Succesvolle tennismiddag voor de jeugd van TVON

Zaterdagmiddag was er een super leuke tennismiddag bij Hendriks Sportpaleis georganiseerd door de trainers Rob en Costel. Maar liefst 50 jeugdleden van TV Oranje Nassau deden mee. Alle kleuren qua spelniveau kwamen aan bod (blauw/rood/oranje/ groen en geel ). Zelfs Sint en Piet kwamen een kijkje nemen. Op naar de volgende middag! Die is op zaterdag 1 februari 2020, wederom in Sportpaleis Hendriks.

PHOTO 2019 11 23 20 58 40 

  PHOTO 2019 11 23 20 58 40

PHOTO 2019 11 23 20 58 40 

  PHOTO 2019 11 23 20 58 40

PHOTO Sint

Jeugdcompetitie 2020

De speeldata voor de jeugd zijn bekend. Dit betreft de Worldtour (rood, oranje en groen) en de juniorencompetitie (gele bal).

Wijzigingen jeugdtennis 2020: wat gaat er veranderen?

Vanaf de Voorjaarscompetitie 2020 voert de KNLTB een aantal wijzigingen door met als doel dat meer kinderen met meer plezier op de baan staan. Zo worden onder andere de leeftijden bij Tenniskids en Junioren aangescherpt en is de KNLTB Junioren competitie vernieuwd. Zie https://www.centrecourt.nl/themas/wijzigingen-jeugd/

De KNLTB Junioren competitie bestaat in 2020 uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en Junioren competitie 13 t/m 17 jaar. Zie https://www.centrecourt.nl/themas/wijzigingen-jeugd/vernieuwde-junioren-competitie-2020/

Foto's bal- en slagvaardigheidsdag jeugd

Bal- en Slagvaardigheidsdag jeugd Fototoestel website

Wintertraining jeugd 2019-2020

Komend winterseizoen gaan wij ( Rob en Costel ) wederom de trainingen verzorgen in het Sportpaleis Hendriks te Hoensbroek.

Organisatie lessen:

  • Costel geeft deze winter 18 weken les en de lessenreeks van Rob omvat 20 weken. ( De tarieven van de trainingen zijn hierop aangepast ). Costel geeft les op donderdag en vrijdag, Rob zal iedere dag aanwezig zijn van maandag t/m zaterdagochtend.
  • De trainingskosten kunnen in  termijnen (maximaal 6) betaald worden.
  • Het is mogelijk om twee keer te trainen, indien hiervan gebruik gemaakt wordt, zal de prijs van de tweede training met 25 % verlaagd worden.
  • De trainingen beginnen in de week van 30 september. Vóór 23 september maken wij aan u  bekend wanneer uw zoon /dochter training heeft.
  • Omdat komende winter de baanhuur is verhoogd, zijn ook de trainingstarieven aangepast (10 euro p.p.).
  • Indien het aantal aanmeldingen hoger zal zijn dan verleden jaar, kan het zijn dat een aantal groepen van 60 naar 45 ( of 50 ) minuten gebracht gaat worden . Dit om iedereen zo alsnog te kunnen plaatsen komend winterseizoen. De tarieven worden dan uiteraard aangepast.

Trainingsmogelijkheden:

Er zal getraind worden in groepen van  vier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal Hendriks. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Training 45 minuten:

Tarieven:  
18 lessen Costel: 210 euro.
20 lessen Rob:     235 euro.

Training 60 minuten:

Tarieven:
18 lessen Costel: 270 euro.
20 lessen Rob:     300 euro.

Er kan ingeschreven worden tot en met zondag 1 september. Dit is vrij snel, maar wij moeten dit jaar onze baanreserveringen bij sportpaleis Hendriks eerder vastleggen dan verleden jaar.

Download hier het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groeten,

Rob en Costel

 

Jeugdtweedaagse

Dankzij de vele vrijwilligers en maar liefst 48 enthousiaste kinderen vinden Costel en Rob het een zeer geslaagde eerste dag van de jeugdtweedaagse bij TV Oranje Nassau. Hopelijk morgen ook een succesvolle dag.
 Fototoestel website
 
Ook de afsluitende dag van de jeugdtweedaagse bij TV Oranje Nassau was super geslaagd. Veel tennissen, boksles, lekker eten, bowlen en een afsluitende tombola waarbij alle 48 deelnemende kinderen met een prijs naar huis gingen. Miel Scholle ging uiteindelijk met de mooie hoofdprijs : twee kaarten voor het ABN/AMRO tennistoernooi van 2020 naar huis. Dank aan alle vrijwilligers namens Costel en Rob.
 Fototoestel website
 

Veel animo voor de aankomende jeugdactiviteiten

Wederom is er zeer grote belangstelling voor de vier jeugdevenementen die de komende maanden bij TV Oranje Nassau gaan plaatsvinden. Aan de najaarscompetitie gaan 50 kinderen meedoen, de Jeugdtweedaagse heeft al 49 aangemelde kinderen, voor de Bal-en slagvaardigheidsdag hebben zich 42 kinderen aangemeld en het Junior-Seniortoernooi telt inmiddels 52 koppels. En er is uiteraard ruimte voor meer aanmeldingen. Trainers, bestuur en andere vrijwilligers zijn blij met de groei ten opzichte van vorig jaar en zijn achter de schermen druk bezig met de invulling van de betreffende evenementen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe het dan alsnog bij de trainers, dan weet je zeker dat je nog kunt meedoen!

E-mail adres van de trainers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2