Evenementen

  • Jeugd

Foto's Junior-Seniordag

Fototoestel website

Wintertraining jeugd 2018-2019

Door de sluiting van tennishal Kaldeborn gaan de trainers vanaf deze winter de trainingen verzorgen in Sportpaleis Hendriks te Hoensbroek, qua faciliteiten veruit de beste tennishal in deze regio. De hal ligt op 8 minuten autorijden van Heerlen en met de fiets ben je ongeveer 20 minuten kwijt.

Let op: de trainingen in de tennishal zijn al begonnen. Leden die nog willen trainen kunnen zich rechtstreeks wenden tot de trainers. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Rob van Oppen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 2185 8087
Costel Sistermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 25337562

Organisatie lessen

Costel Sistermans geeft deze winter 18 weken les en de lessenreeks van Rob van Oppen omvat 20 weken. De kosten van de trainingen zijn hierop aangepast. Costel geeft les op donderdag en vrijdag, Rob zal iedere dag aanwezig zijn van maandag t/m zaterdag
In de schoolvakanties wordt er geen training gegeven. 
De kosten, inclusief baanhuur, kunnen eventueel in zes termijnen betaald worden.
Het is mogelijk om twee keer te trainen, indien hiervan gebruik gemaakt wordt, zal de prijs van de tweede training met 25% verlaagd worden. 
De trainingen beginnen vanaf maandag 1 oktober. Uiterlijk zondag 23 september is de trainingsindeling bekend. 

Trainingsmogelijkheden

1) Training van 45 minuten
Er zal getraind worden in groepen vanvier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal Hendriks. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Kosten training 45 minuten : 
18 trainingen Costel: 202,50
20 trainingen Rob: 225 

2) Training van 60 minuten
Er zal getraind worden in groepen van vier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Kosten training 60 minuten:
18 trainingen Costel: 260
20 trainingen Rob: 290 

 

 

 

Bal- en slagvaardigheid jeugd (foto-impressie)

Hier is een kleine foto-impressie van deze geslaagde jeugdactiviteit.Fototoestel website

Verslag Jeugdtweedaagse 2018

Wij zijn Miel Scholle en Gijs Boek en wij hebben een geweldig Tennis kamp gehad!

Het begon de eerste dag met een zware conditie training voor de groepen groen en geel. Rood en oranje hadden de volgende dag een conditie training. Na de conditie training hadden we Tennis spelletjes waaronder: Opslaan, cross slaan en nog veel meer.

Daarna hadden we pauze uiteindelijk gingen we nog even wedstrijden doen. Aan het eind van de dag gingen we bowlen.

Het bowlen was heel leuk! We gingen ook nog frieten eten bij het bowlen. Dat was erg leuk.

De tweede dag deden we ongeveer het zelfde behalve de conditie training. Aan het eind van de tweede dag gingen we naar Jump XL!

Maar de kleine kinderen (onder 7 jaar) gingen naar Monkey Town.

Als we het Kamp een punt moesten geven was het een dikke 9!!!

Fototoestel website

Kampioenendiner jeugd

kampioen jeugdteamWij (David Logister, Thomas Jongen, Quile Chen, Sam Peters en Olivier van der Eerden) zijn vorig jaar kampioen geworden in onze competitie. Toen kregen we het aanbod om een keer als beloning te gaan bowlen of om te gaan eten bij Rob, onze tennisleraar. De keuze was natuurlijk snel gemaakt, en dus hebben een maandje terug gezellig bij Rob afgesproken en heeft hij ons een heerlijk diner voorgeschoteld. Als voorgerecht kregen we zalm, die op een heerlijke manier klaar was gemaakt. Als hoofdgerecht hebben we een pasta gegeten, die erg bijzonder was door de smaakvolle Corbari tomaten. Als nagerecht hadden we het zeer bijzondere, zelfgemaakte asperge-ijs. Deze werd geserveerd met een bosbessen-balsamico sausje. Alles was superlekker, en het was heel gezellig. Na het eten, hebben we nog lang naar Robs kunstcollectie gekeken. Heel bijzonder en mooi! Kortom een zeer geslaagde avond, met een topdiner van Rob! 

pasta

Vervolglessen Maak kennis met tennis

Een groot aantal kinderen van diverse basisscholen uit Heerlen maakt gebruik van de proefles tijdens een van de actiedagen van 'Maak kennis met tennis'. Heb je de proefles gevolgd en wil je aansluitend gebruik maken van het vervolgaanbod voor zes tennislessen? Vul dan onderstaand formulier in. Voor € 48,- kun je deze zomer 6 lessen volgen van elk 45 minuten. Er zijn 3 lessen voor de zomervakantie en 3 lessen na de zomervakantie.

Geen proefles kunnen volgen maar toch interesse in tennislessen? Vul dan ook het formulier in, je krijgt via 'Maak kennis met tennis' per omgaande meer informatie. Let op: het gaat niet om een lidmaatschap maar uitsluitend om het volgen van tennislessen tegen een aantrekkelijk tarief.

Online inschrijfformulier

Lees meer

Maak kennis met Tennis foto-impressie

Foto's van afgelopen zondag: Fototoestel website

Een terugblik op Maak Kennis met Tennis 2017

Direct na de meivakantie stapte onze tennistrainer Rob van Oppen gelijk in de stijgbeugels richting een groot aantal basisscholen in het Heerlense.
Niet om de jeugd de kneepjes van het paardrijden te leren, maar meer om hen het enthousiaste verhaal over het spel met het racket en de gele bal te vertellen…….
Op de een of andere manier heeft deze freak het in de vingers om het jonge volk nieuwsgierig te maken en ze vol beloften naar ons prachtig park te lokken.
Klik op de knop 'lees meer' om het gehele artikel te lezen.

Lees meer

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl