Evenementen 2019

Trainers TVON

De trainingen worden verzorgd door Rob van Oppen en Costel Sistermans. Beide trainers zijn KNLTB gediplomeerd.

Rob van Oppen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 2185 8087
Costel Sistermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 2533 7562

Rob Van Oppen

Rob is al vanaf 1967 lid van tv Oranje Nassau en heeft bij ons zijn hele jeugd training gehad (zowel privé als in groepsverband). Daarnaast trainde hij ook twee tot drie maal (per week) bij de Nederlandse Tennisbond en dit resulteerde uiteindelijk in vele successen tijdens zijn jeugd zoals onder andere:

  • Nederlands kampioen t/m 12 jaar
  • Nr. 2 van Nederland t/m 14 jaar
  • 5 Limburgse tennistitels bij de jeugd

Na zijn jeugd is hij vele malen Limburgs kampioen geweest bij de senioren zowel in enkel- als in dubbelspel. Hij heeft daarnaast nog vele ‘Categorie 3’-toernooien gewonnen, wat uiteindelijk als resultaat had dat hij een 2 speler (vroeger A speler) werd. Zijn hoogste ranking op de Nederlandse ranglijst was rond de veertigste plaats. Verder heeft hij vele jaren gespeeld in het eerste team van Oranje Nassau (in de jaren ‘70 en begin jaren ‘80 hoogste niveau van Limburg) en twintig jaar competitie gespeeld in Duitsland (Keulen, Duisburg en Kevelaer). Verder was hij jaren actief in toernooien in de hoogste categorie van België. Vanaf zijn 35ste werd hij actief in het seniorencircuit, hierin werd hij vier maal Nederlands kampioen en even zo vaak tweede van Nederland. Deze prestaties resulteerden uiteindelijk in uitzendingen naar de Wereldkampioenschappen (in ploegverband) namens de KNLTB naar o.a. Engeland, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten (Florida). In 2004 is Rob gestopt met wedstrijdtennis in verband met te veel blessures.

Rob geeft al vanaf 1988 tennistraining op onze vereniging en heeft verder nooit op een andere vereniging lesgegeven en heeft hier naar eigen zeggen ook helemaal geen behoefte aan, Oranje Nassau is voor hem zijn tweede thuis. Verder heeft hij de A- en de B-licentie, beide gehaald bij de KNLTB.

Costel Sistermans

Costel is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg en sinds 11 jaar werkzaam als LO docent aan het Charlemagne College in Landgraaf. Costel groeide op in een tennisfamilie en heeft van kinds af aan deelgenomen aan competities en toernooien. In 1999 heeft Costel zijn A-licentie bij de KNLTB behaald. Voordat Costel in 2008 bij TVON aan de slag is gegaan heeft hij training gegeven bij TC Heugem in Maastricht en in bij LTC Dentgenbach in Kerkrade. Daarnaast heeft hij vele zomers in New York doorgebracht waar hij verantwoordelijk was voor de tennisafdeling van Brant Lake Camp, een groot sportkamp voor kinderen uit de staat New York van 6 tot 16 jaar.