Evenementen

  • Algemeen
  • Prestatief tennis

Prestatief tennis

In onze vereniging wordt aan junioren en senioren in ruime mate de mogelijkheid geboden om prestatief de tennissport te beoefenen. Wij spelen op landelijk niveau (zondagmorgencompetitie) in diverse klassen. Er wordt deelgenomen aan de gemengde- en juniorencompetitie. Deze wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

De districtscompetitie (zaterdagmiddag) wordt in de senioren, de 35+, alsmede in de 50+ klasse gespeeld. Ook hier wordt aan de gemengde-, de dames*- en de herencompetitie deelgenomen. Deze wedstrijden beginnen om 13.00 uur.

Voor de dames bestaat de mogelijkheid in de dinsdagmorgencompetitie te spelen. Er wordt in de open-, 35+ en 50+ leeftijdscategorieën deelgenomen aan deze competitie. Deze wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

In de vrijdagavondcompetitie spelen drie teams gemengd dubbel 35+; aanvang 19.00 uur. In deze categorie is nog ruimte voor meerdere teams alsook in de categorie Heren dubbel 35+. De zomercompetitie is van 3 april t/m uiterlijk 7 juni 2015. In de maand juni/juli vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen Senioren plaats. Hieruit komen kampioenen voort in het enkel, heren-/damesdubbel, en gemengd dubbel op leeftijd en speelsterkte categorie.

Dus: presteren voor jong en oud. TVON biedt geweldige mogelijkheden!

LET OP!!
Vanaf seizoen 2016 bestaat er de mogelijkheid om een speler van een andere vereniging mee te laten spelen in jouw competitieteam.
Lees daarvoor onderstaand artikel

 

Competitielidmaatschap TV Oranje Nassau

Het is voor competitieteams bij TV Oranje Nassau mogelijk om spelers van andere verenigingen mee te laten spelen in hun team. Deze spelers kunnen dan competitielid worden. Daarbij gelden de volgende condities:

  • Tenminste de helft van een competitieteam bestaat uit leden van TVON.
  • Competitieleden zijn volwaardig lid bij een andere tennisvereniging en zijn in het bezit van een geldig KNLTB-pasje.
  • Het competitielidmaatschap is alleen geldig gedurende de weken waarin de competitie wordt gespeeld. Competitieleden hebben in deze periode het recht gebruik te maken van alle faciliteiten van TVON.
  • Het competitielidmaatschap bij deelname aan één competitie kost inclusief de bondscontributie € 25,00. Voor competitieleden, die aan twee competities willen deelnemen, bedraagt het competitielidmaatschap inclusief de bondscontributie € 50,00.
  • Competitieteams, waarin leden uit andere verenigingen meespelen, betalen dezelfde competitiebijdrage als alle andere teams.

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl