Evenementen

Juniorleden naar Menzis Tenniskids Feest in Asten

In de maand juni zijn de juniorleden Stan Thomas en Bob Debie naar het Menzis Tenniskids Feest in Asten geweest. Het was een hele leuke en leerzame ervaring en ze hopen dat er volgend jaar meer kinderen van TV Oranje Nassau naar een tenniskidsfeest gaan. Lees hier  het verslag.

Inschrijving Moonlight toernooi geopend

Op zaterdag 29 september organiseren wij (commissie Recreatief) alweer het laatste toernooi van het jaar. Daar wil toch iedereen bij zijn? We starten om 17:00 uur met koffie en iets lekkers en rond 17:30 uur beginnen we met de wedstrijden. Na afloop kan iedereen onder het genot van een drankje en hapje nog lekker nagenieten van een prachtig tennisjaar. Inschrijven aub via onderstaand formulier.Moonlighttoernooi 2018 web 1

Inschrijfformulier Moonlight toernooi

Please let us know your name.
Vul je emailadres in.
 

 

 

 

Kampioensteams

De kampioenen bij de senioren zijn bekend!!!!team nw
Wij feliciteren onze dames van team Pauline Peters van de dinsdagcompetitie en het herendubbelteam van Rob vd Berg en het mixteam van Noël Welman van de zaterdagcompetitie.
Proficiat!
Tevens vermelden we dat ONs jongensteam 11-17 jaar o.l.v. Bart Daemen zich heeft weten te handhaven in de 2e klasse zondagcompetitie. Bravo!
Klik op de afbeelding voor de foto's (gemaakt door Han Veldhuis)

  • 1
  • 2

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl