Evenementen 2019

Vijftig Plus Circuit Limburg

In 2019 kan er door de 50-plussers van onze vereniging meegedaan worden aan het Vijftig Plus Circuit in Limburg.

Wat is het Vijftig Plus Circuit?

Het Vijftig Plus Circuit is een competitie die wordt gespeeld op maandag en/of vrijdag. De deelnemende teams worden ingedeeld in poules in een roulerend schema. Dit houdt in dat alle teams uit een poule elkaar op een speeldag op het park van een deelnemende vereniging ontmoeten. Deze vereniging is aangewezen als gastheer. Iedere vereniging is in de eigen poule éénmaal gastheer (indien mogelijk op de dag dat de vereniging zelf niet speelt). Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden.

Op maandag worden de dames- en herendubbel poules gespeeld en op vrijdag de gemengddubbel poules. De speeltijden zijn tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Spelers van het Vijftig Plus Circuit mogen maximaal speelsterkte cat. 5 hebben.

Het Vijftig Plus Circuit Limburg wordt in 2019 in twee klassen aangeboden, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt:

1e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 5, 6 en 7
2e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 7, 8 en 9 

Uiteraard wordt er tijdens de wedstrijden serieus getennist, maar dit gaat hand-in-hand met de gezelligheid op de speeldagen. Het roulerende speelschema zal dit bevorderen.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar onze competitieleider Kees Rauh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden van een team is mogelijk tot 1 februari 2019.

Speeldata 2019

Maandag 8 april 15 april 29 april  6 mei 13 mei 20 mei 27 mei
Vrijdag 12 april 19 april 26 april 3 mei 10 mei 17 mei 24 mei